میکروپیگمنتیشن ابرو ( MicroPigmentation )
—————————————————
میکروپیگمنتیشن چیست ؟
میکروپیگمنتیشن القای ریزدانه های رنگی در حد فاصل قسمت رویی ( اپیدرم ) و زیرین (درم ) پوست است . این کار برای رنگین کردن نواحی مورد نظر انجام میشود امروزه بیشتر خانم ها دلشان میخواهد همیشه آراسته باشند اما شاید فرصت و حوصله اینکه هر روز دستی به صورت ببرند نداشته باشند . شاید به همین دلیل تاتو و بعدها میکروپیگمنتیشن ، طرفداران زیادی پیدا کرده است .
تفاوت میکروپیگمنتیشن با تاتو ؟
میکروپیگمنتیشن با تاتوی سنتی تفاوت هایی دارد . اولین تفاوت در دستگاه میکروپیگمنتیشن است . امروزه دستگاه هایی برای این کار استفاده می شود که ارتباط اجزای ثابت آن با قسمت های قابل تعویض و یکبار مصرفشان قطع شده و اصطلاحا جریان برگشتی به عقب ندارند و تضمینی بر سلامت انجام آن از نظر انتقال نیافتن بیماری از فردی به فرد دیگر است سوزن یکی از مهمترین عوامل تعیین کننده در کیفیت میکروپیگمنتیشن محسوب می گردد . کارتریج دستگاه میکروپیگمنتیشن است که یکبار مصرف است و به جای سوزن های یکبار مصرف در دستگاه های سنتی تاتو به کار میرود که با سیستم بستهای که دارند ، تضمین کننده عدم برگشت خون و انتقال ترشحات از فردی به فرد دیگر است .
سوزن کارتریج های استاندارد کاملا تیز بوده و با حداقل تخریب بافت ، کاشت رنگدانه ها را به نحو مناسبی انجام می دهند هاشور ابرو با میکروپیگمنتیشن با تکنیک میکروپیگمنتیشن میتوانیم تاتو ابرو انجام دهیم و شکل ابروها را مو به مو در موارد کم پشتی بسیار ظریف و پراکنده اصلاح کنیم . حتی با تاتو ابرو میتوان با بالا بردن ناحیه خارجی ابرو ، شکل دادن به ابرو یا باز کردن ابرو ، چهره را زیباتر و جوانتر کرد . در صورت وجود نداشتن تناسب بین دو ابرو هم امکان یکنواخت کردن آنها با میکروپیگمنتیشن وجود دارد ، اصلاح رنگ و شکل ابروها هم با این روش انجام میشود
ماندگاری و روش های انجام دادن هاشور و میکروپیگمنتیشن
همانطور که می دانیم ماندگاری میکروپیگمنتیشن نسبت به هاشور به دلیل ظرافت و حساسیت بیشتر و عمق نفوذ کمتر رنگدانه در عمق پوست کمتر است ، در مجموع ماندگاری میگروپیگمنتیشن حدود ۶ ماه تا ۱سال و هاشور ابرو ۲ سال است ، که بعد آن ابروها نیاز به ترمیم دارند .
اما به خاطر عواملی چون رنگ پوست فرد ، عمق کاشت ، میزان تعریق ، و جنس پوست ماندگاری میگروپیگمنتیشن متفاوت عمل می کند ، همانطور که می دانیم هاشور به معنای ایجاد خطوط،(خط انداختن) برای هر چه طبیعی تر نشان دادن خط ابرو و کادر آن می باشد، هاشور انواع مختلفی دارد، ولی در مجموع روش اصلی هاشور زدن به یک شکل می باشد.
نکاتی برای ماندگاری هاشور و میکروپیگمنتیشن
همانطور که می دانیم بعداز میکرو و هاشور التهاب زیادی به وجود می آید برای ماندگاری و از بین رفتن التهاب می توان به نکات زیر توجه کرد:
- برای کاهش درد و سوزش ، یک دستمال نم دار خیلی ارام روی التهابات بمالید
- برای کاهش قرمزی پوست از ویتامین آد استفاده کنید
- از آفتاب و گرما دوری کنید .زیرا تعریق پوست در ابتدای کار باعث پاک شدن تاتو می شود
- دوری از حمام آب داغ ،سونا،و حمام بخار
- عدم استحمام و شستن صورت تا سه تا چهار روز بعد از انجام کار
- عدم استفاده ازهرگونه مواد آرایشی و مرطوب کننده در اطراف پوست ابرو
- خوردن مواد ویتامین دار
- نزدن رنگ های شیمیای بر روی ابرو بلافاصله بعد از انجام هاشور
آیا امکان دارد رنگ های میکروپیگمنتیشن حساسیت زا باشند ؟
برای اطمینان از حساسیت زا بودن رنگ برای افرادی به صورت تست یک هفته قبل از انجام میکروپیگمنتیشن بر روی پوست فرد توسط پیگمنتر انجام شود . در این صورت باید مقدار کوچکی رنگدانه به صورت جداگانه به پوست تزریق شود .
آیا با روش میکروپیگمنتیشن میتوان ظاهر ابرو ها را پرپشت و زیبا کرد ؟
با تکنیک میکروپیگمنتیشن میتوانیم دوباره شکل ابروها را مو به مو در موارد کمپشتی بسیار ظریف و پراکنده تاتو کنیم . حتی میتوان با بالا بردن ناحیه خارجی ابرو، شکل دادن به ابرو یا باز کردن ابرو ، چهره را زیباتر و جوانتر کرد . در صورت وجود نداشتن تناسب و بین دو ابرو هم امکان یکنواخت و قرینه کردن آنها با میکروپیگمنتیشن وجود دارد . اصلاح رنگ و شکل ابروها هم با این روش انجام میشود .
کاربرد های دیگر میکروپیگمنتیشن چیست ؟
این کار روی پلک هم انجام میشود و میتوان با آن باعث بیشتر به نظر رسیدن تراکم مژه ها ، کشیدن خط چشم روی پلک با رنگ های مختلفی که با چشم هماهنگی داشته باشد ، تصحیح افتادگی چشم ، ایجاد نمایی که مژهها را مشخص تر میکند و کشیدن مژهها در موارد وجود نداشتن مژه ، اصلاحات افتادگی پلک با صاف کردن ناحیه کانتوس داخلی و روشن کردن ناحیه نزدیک به کانتوس خارجی و…شد .
آیا میکروپیگمنتیشن که روی لب انجام میدهند عوارضی هم دارد یا نه ؟
نه ، میکروپیگمنتیشن لب با هدفهای مختلفی مانند ساخت مجدد حالت لب ، تقویت رنگ خود لب بهصورت کامل یا جزیی ، اصلاح تقارن در مواردی که به علت تصادفات رانندگی یا سایر موارد مثل جای جراحی ، لب شکری که یک نقص مادرزادی است پس از اتمام مراحل جراحی ، اصلاح چروکهای بالای لب با تکنیکهای پیشرفته ، افزایش حجم لب به کمک تکنیکهای سایه روشن ( در مورد مردان بهصورت نامحسوس ) انجام میشود .